İtalyan moda ikonu Beatrice Borromeo ile Monaco Prensesi Caroline’ in oğlu Prens Pierre Casiraghi geçen hafta evlenmişlerdi. İlk düğünlerinde Valentino imzalı pembe bir gelinlik giyen Beatrice Borromeo, bu sefer Armani imzalı ve giyindiğinde “yunan tanrıçasına” benzetilen hayal bir gelinlik tercih etmiş.

İlk düğünde seremoniye çıktıkları için 3 farklı gelinlik giyen yeni prenses, bu sefer İtalya’ da gerçekleşen dini tören sırasında giyindiği gelinlikle daha ihtişamlı bir görüntü sergilemiş kuşkusuz ki.

Giorgio Armani’nin Privé koleksiyonundan özel olarak tasarlanmış fildişi renkli, dantel işlemeleriyle, uzun gelin duvağıyla dikkat çeken gelinliğiyle ve tabi topuz şeklinde toplanmış sarı saçlarıyla prenses gerçekten de yunan tanrıçalarını anımsatıyor.
